Verfspeciaalzaak

Bij ons in de winkel kunt u terecht voor verftechnisch en kleuradvies, maar ook voor de  nieuwste trends op het gebied van interieur en exterieur.

Laat uw inspireren door de vele decoratieve interieuraspecten, de nieuwste designs op het gebied van behang, prachtige verftinten,  gordijnen en raamdecoratie.

In onze winkel hebben we 2 computergestuurde mengmachines staan waar we de volgende merken zoals, Sikkens, Flexa, Pure, Cetabever, Sigma, Trimmetel, Veveo, Histor, Boonstoppel, Rambo  voor u kunnen mengen en  nagenoeg alle kleuren van de overige merken

Wilt u een kleur waar u niet aan uit komt of een kleur die u niet meer weet,  geen probleem deze kleur kunnen wij voor u scannen.

kleuradvisering 1

Kleuradvies:

Zoveel verschillende kleuren en trends die telkens weer blijven veranderen!!!!

Logisch als u er niet zelf uit komt….

Geen probleem, wij staan graag voor u klaar voor het geven van een kleuradvies voor het interieur en exterieur aan uw woning of bedrijfspand.

Gordijnen:

A House of Happiness:

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?
Wij hebben het grootste aanbod gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.
 Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen.

 
Raamdecoratie 1

Raamdecoratie:

Multisol:

Graag laten wij u kennis maken met onze collectie raamdecoratie. Met onze producten regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis. Hierbij hebben wij een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.  

De collectie bestaat uit:
Horizontale Jaloezieën,Verticale Jaloezieën, Plissé en Duette ,Vouwgordijnen ,Multishade ,Dakraamproducten en Houten jaloezieën

 

Openingstijden/ Contact

Nieuwelaan 6
4921 ZH Made
Tel. 0162 – 682393
Fax. 0162- 687546
Email: schildersbedrijfjsmits@planet.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 – 18:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 18:00
Vrijdag 9:00 – 19:00
Zaterdag 9:00 – 17:00